Dezvăluiri uluitoare ale lui Bogdan Mocanu despre relația cu Roxana de la Puterea dragostei! ”Pe cât de mare a fost scânteia dintre noi, pe atât de tare a usturat despărțirea”

La câteva luni de la despărțirea de Roxana de la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu avea să spună ce a simțit cu adevărat în relația cu vulcanica femeie

Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu au format un cuplu invidiat la Puterea dragostei. Ambii frumoși, ambițioși și puternic mental, ei păreau, în timpul legăturii lor amoroase, că se detașează în câștigatorii primului sezon.

Din păcate, pasul greșit făcut de Roxana în perioada Sărbătorilor Pascale, de la finele lunii aprilie, atunci când, venită într-o minivacanță în România, s-a sărutat la mare doi foști iubiți, l-a determinat pe Bogdan să pună capăt relației, fără să se mai uite înapoi.

Bogdan Mocanu! ”M-am simțit trădat, mințit și umilit”
”M-am simțit trădat, mințit și umilit. Roxana s-a sărutat cu fostul iubit, dar, culmea, și cu Andy, cel despre care îmi spunea că nu vrea să îl mai vadă niciodată. De aceea, am luat decizia de a nu mai continua povestea noastră, indiferent de lacrimile pe care iubita mea avea să le verse la vremea respectivă.

Apoi, încet, încet, am realizat că am luat cea mai bună decizie, în condițiile în care ea spunea că mă iubește și se ducea în brațele lui Iancu! Așa iubire…mai bine NU”, avea să spună Bogdan, într-un live exclusiv la WOWbiz.ro.

Bogdan Mocanu a spus totul despre despărțirea de Roxana! ”A fost greu”
Durerea rupturii a fost mare, drept dovadă, la câteva luni de la prima declarație, în premieră pentru WOWbiz.ro, Bogdan Mocanu a spus totul despre despărțirea de Roxana de la Puterea dragostei, dintr-o altă perspectivă, mai ales că deja avea o legătură frumoasă cu Andra, o altă concurentă din show, de data aceasta din sezonul 2.

”Pe cât de mare a scânteia dintre noi, pe atât de tare a usturat despărțirea. A fost greu, însă, niciun sentiment nu m-ar mai fi determinat atunci să mă întorc”, a conchis bărbatul pentru WOWbiz.ro

Lasă-ne un comentariu!