Dezastru făcut de inundații în Timiș

Necaz pentru o multime de locuitori din Timis, dupa ploile cazute in ultima perioada.

Pompierii au fost solicitati sa intervina in mai multe localitati din judet, care au fost afectate de ape. Situatia este in continuare critica in Ohaba Lunga, Ohaba Romana, Bara, Balint, Bodo si Lapusnic. Aici, mai multe gospodarii si strazi sunt inundate, iar pompierii au intervenit si pentru a evacua doi batrani.

O femeie de 77 de ani si un barbat de 84 de ani au fost scosi de pompieri cu barca din case. In total, 4 oameni au fost evacuati in localitatea Ohaba Lunga si au fost dusi la dispensarul din localitate, informează opiniatimisoarei.ro.

Alertă meteo! Ploi, vijelii și căderi de grindină

Meteorologii anunță instabilitate atmosferică, ploi însemnate, vijelii și căderi de grindină, până vineri noaptea.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în aproape toată țara este instabilitate atmosferică. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

Meteorologii arată că în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 – 25 l/mp, iar pe arii restrânse 35 – 40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor, mai arată meteorologii.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta până vineri noaptea, la ora 23.00.

Lasă-ne un comentariu!