Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet

Reteta de preparare a papanasilor

INGREDIENTE

Reteta de preparare a papanasilor

500 g branza de vaci

1 ou

2 linguri zahar

4 linguri gris din grau

Topping:

4-5 linguri pesmet

2 linguri zahar

2 linguri de ulei

Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza de vaci scursa cu oul, zaharul si grisul.

Se fac niste bilute si se pun in apa, dupa ce aceasta a inceput sa clocoteasca.

In momentul in care se ridica la suprafata, papanasi sunt fierti. Se scot cu o spumiera pe o farfurie.

Se inacalzeste uleiul intr-o tigaie si se rumeneste pesmetul. Dupa ce se raceste putin se amesteca cu zaharul.

La sfarsit, se tavalesc papanasi prin pesmet pe toate partile si sunt gata!

Lasă-ne un comentariu!