Deschide una dintre ferestre

Alege una dintre imaginile de mai sus şi află totul despre personalitatea ta. Acesta este cel mai tare test pe care l-ai făcut până acum

Dacă ai ales să deschizi prima fereastră, eşti o persoană foarte caldă, însă nu îţi place să se profite de bunătatea ta! Eşti o persoană căreia îi place să îi ajute pe semenii săi însă nu accepţi sub nicio formă ca cineva să abuzeze de încrederea şi bunătatea ta. Cea mai mare temere în viaţă este tocmai aceasta.

Dacă ai ales cea de-a doua imagine înseamnă că eşti o persoană rece, dar doar la suprafaţă. Unii spun că nu ai suflet deloc, alţii sunt speriaţi de privirea ta criminală. Totul este o mască şi tu ştii cel mai bine asta. Te protejezi de orice eveniment ce ţi-ar putea da peste cap viaţa. În interiorul tău, eşti o persoană caldă şi iubitoare.

Ce spune despre tine dacă ai ales să deschizi cea de-a treia fereastră? Ei bine, se pare că vrei să fii cel mai bun însă eşti împiedicat de complexe. Eşti atras de lucrurile superficiale şi pozezi foarte mult în societate. Lupţi pentru a-ţi construi un propriu eu, unul fals, dar care să corespundă cu imaginea pe care vrei s-o laşi în urma despre tine.

Citeşte şi Alege una dintre imagini! Acesta este cel mai tare test de personalitate

Ce spune imaginea aleasă despre tine aflăm de la psihologi:

1.Ai ales trandafirul cu numărul “1”? Înseamnă că ai o inimă mare. Eşti foarte popular şi toţi cei din jur te admiră. Nu faci niciun efort, dar şarmul tău îi cucereşte pe loc.

2.Îţi place mai mult trandafirul cu numărul “2”? Ai standarde înalte. Eşti capabil de orice sacrificiu atunci când vine vorba despre prietenii tăi. Bineînţeles, prietenii tăi sunt aleşi pe sprânceană. De asemenea, fiind o persoană de încredere, toţi cei cu care interacţionezi ştiu că se pot baza oricând pe tine.

3.Dacă ai ales imaginea “3” înseamnă că eşti o persoană foarte echilibrată. Eşti dependentă de persoanele din jur, dar în acelaşi timp eşti independentă. Reuşeşti să îţi păstrezi calmul în orice situaţie.

Lasă-ne un comentariu!