Dany Vicol face parte dintr-o familie controversată din România! Am aflat cine este soția lui

Au trecut trei zile de la tragedia provocată de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, dar aproape de la o oră la alta ies la iveală noi informații despre acesta, dar și șoferul care a murit nevinovat.

De curând s-a aflat că Dany Vicol făcea parte dintr-o familie controversată din România. Toate astea s-au întâmplat în urma căsătoriei cu femeia care i-a dăruit doi copii.

Dany Vicol face parte dintr-o familie controversată din România
În vârstă de 24 de ani, Dany Vicol a lăsat în urma lui o soție îndurerată și doi copii mici orfani de tată: fiul lui are patru luni, iar fiica sa, șapte ani.

Tânărul mort în urma accidentului rutier violent produs de Mario Iorgulescu era rudă cu vrăjitoarea Melissa. Partenera lui de viață este una dintre nepoatele acestei controversate femei, relatează spynews.ro.

Un martor a povestit ultimele clipe de viață ale lui Dany Vicol
Matei este un șofer care a văzut incidentul înfiorător. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în tragedia înregistrată la finele săptămânii trecute în Chitila.

“Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată.

Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!».

A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică.

Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit Matei într-un interviu oferit pentru CANCAN.RO

Potrivit surselor din anchetă, acul vitezometrului din bordul bolidului lui Mario Iorgulescu la 240 de km/h.

Lasă-ne un comentariu!