Dani Oțil și iubita lui, Gabriela

La câteva luni după ce au devenit un cuplu, Dani Oțil și iubita au început să se afișeze tot mai des împreună.

Matinalul și noua sa parteneră de viață, manechinul Gabriela Prisăcariu, sunt împreună în Deltă.

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela, nu se mai ascund! Cum au fost fotografiați împreună

Dani face săptămâna aceasta emisiuni în Delta Dunării, iar Gabriela l-a însoțit în această deplasare în interes de serviciu. Gabriela Prisăcariu a postat o fotografie făcută cu iubitul ei.

Dani Oțil este întins pe iarbă și o ține în brațe pe Gabriela. Amândoi sunt îmbrăcați lejer și puși pe șotii. “Bună dimineața”, a scris pe contul ei de Instagram, în dreptul fotografiei.

Iubita lui Dani Oţil a venit în platou! Dani a mers lângă ea, Gabriela i-a pus copilul în braţe: “Extraordinară fotografie de familie!”
Iubita lui Dani Oţil, invitată la matinal ca manechin. Ce s-a întâmplat apoi.

Iubita lui Dani Oţil a venit astăzi în platoul emisiunii de dimineaţă. Manechin de meserie, Gabriela Prisăcariu şi-a făcut apariţia în faţa camerelor de luat vederi pentru a prezenta câteva ţinute ale unei creatoare de modă invitate în emisiune. Cu Gabriela, au intrat în platou şi câţiva copilaşi, şi ei manechini.

Răzvan Simion nu a putut rezista tentaţiei. L-a ridicat pe Dani de pe canapea şi l-a dus lângă Gabriela, iubita lui, provocându-i să pozeze ca o familie. Înconjuraţi de copilaşi, Gabriela şi Dani au fost luaţi la mişto de colegii din emisiune.

“Extraordinară fotografie de familie. Vine şi Papa acum, e bine că o rezolvăm, nu trebuie să facem două drumuri”, a glumit Răzvan Simion făcând referire la nunta lui Dani cu Gabriela, care ar putea fi oficiată chiar de Suveranul Pontif.

Gabriela i-a pus bebeluşul în braţe lui Dani. “Iată o familie normală”, a spus Oţil. “Iată familia tradiţională cu copiii altora”, a completat colegul de emisiune al lui Dani Oţil, Răzvan Simion.

Lasă-ne un comentariu!