Dan Alexa, declarație incredibilă despre Anamaria Prodan: „Este sufletul meu, omul care a avut și are grijă de mine în fiecare secundă”

Pe Dan Alexa și Anamaria Prodan îi leagă o frumoasă prietenie. Antrenorul a făcut o declarație incredibilă despre impresara lui.

Dan Alexa și Anamaria Prodan au o frumoasă prietenie, dar nu toată lumea crede că între ei este doar atât.

De-a lungul timpului s-a spus de multe ori că impresara și antrenorul de la Astra Giurgiu ar avea o relație intimă, dar ei au negat cu vehență zvonurile.

Mai mult, ea spune că este foarte fericită în căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf, iar Dan Alexa spune că o respectă enorm.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, Dan Alexa a vorbit despre prietenia care îl leagă de Anamaria Prodan.

„Lumea vorbește multe. Eu şi Anamaria Prodan suntem echipa perfectă. Ce am făcut nu vor putea să facă în 10 ani alţii.

Ce performanțe am realizat eu în acești ani și ce am construit cu Anamaria Prodan nu văd sa mai facă vreo persoană curând.

Anamaria Prodan este sufletul meu! E omul care a avut și are grijă de mine în fiecare secundă. Omul cu care mă sfătuiesc secundă de secundă.

Anamaria Prodan este numărul unu în impresariatul românesc. Poate să vorbească oricine până se plictiseşte”, a declarat Dan Alexa.

Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa
Scene incredibile au avut loc sâmbătă seara între Dan Alexa și Anamaria Prodan, după meciul Astra Giurgiu – FC Botoșani, încheiat cu scorul de 2 la 2.

La finalul partidei de la Giurgiu, Anamaria Prodan i-a aplicat o corecție neașteptată lui Dan Alexa.

Imaginile au dat din nou curs zvonurilor legate de o posibilă relație între cei doi protagoniști, mulți spunând că impresara a făcut o criză de gelozie după ce a văzut că antrenorul era așteptat de o brunetă.

Ei au negat din nou zvonurile, spunând că cearta dintre ei a pornit din cauza unor transferuri nereușite.

Lasă-ne un comentariu!