Cum a slăbit Corina Dănilă 15 kilograme

Cum a slăbit Corina Dănilă 15 kilograme. Vedeta de la televiziunea națională a uimit pe toată lumea cu silueta ei, după ce adat jos mai bine de 15 kilograme în plus. Acum, vedeta arată senzațional și nu arată deloc cei 47 de ani pe care îi are.

Prezentatoarea de televiziune a trecut printr-o schimbare spectaculoasă de look, după ce a dat jos 15 kilograme. Vedeta a renunțat la pâine și ladulciuri și a reușit să slăbească 15 kilograme. Totodată, ea a dezvăulit că un truc la care apelează mereu pentru a se menține în formă este săbea ceai verde dimineața, înainte de a mânca orice.

„Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care epentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi am o problemă… suferim. Orez din când în când. Netrezim cu un ceai verde”, a explicat ea.

Cum a slăbit Corina Dănilă 15 kilograme

Corina Dănilă a fost motivată să înceapă o dietă strictă și să renunțe laanumite alimente pentru a avea silueta mult dorită, după ce a avut niște probleme de sănătate legate de greutatea la care ajunsese.

„Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării centrului degreutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Numă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie… Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, totce prindeam”, a declarat vedeta, potrivit Libertatea.