Conflict la Asia Express! Discuțiile nedifuzate la TV, povestite de Lia Bugnar

Sezonul 3 Asia Express a debutat deja cu câteva conflicte între concurenți. Două echipe participante la show, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan și Lia Bugnar și Maria Buză, au participat la emisiunea lui Dan Capatos de marți seară. Invitate la Xtra Night Show, ele au povestit prin clipele grele prin care au trecut în Asia!

Deși au fost în inima acțiunii, chiar și pentru concurenți au fost surprinzătoare primele 4 ediții din Asia Express. Este pentru prima oară când văd ce au făcut ceilalți concurenți și rememorează clipele prin care au trecut în Asia Express

„Nu-mi amintesc niciun cuvânt din ce-am zis acolo! Nici acum după ce văd emisunea pentru că sunt împietrită de șoc când mă văd atât de urâtă! Oameni buni, a ajuns omul pe Lună și nu s-a găsit o soluție pentru șuvița mea, udă fleașcă lipită de frunte”, glumește Lia Bugnar.

După doar 4 ediții de difuzare a reality show-ului Asia Express, au început să iasă la iveală și mărturii privind momentele tensionate care nu au fost arătate încă telespectatorilor.

Citește și:
Culita Sterp sare in apararea Biancai? Mesaj dur pe o retea de socializare: ”Ati…
A golit dulapul soţiei decedate şi a dat peste un telefon. Aşa a aflat ce i-a ascuns…
Lia Bugnar și Maria Buză au povestit la Dan Capatos cât de mult le-a încercat limitele experiența Asia Express. Mai mult, Lia Bugnar a povestit și ceva extrem de neplăcut ce i s-a întâmplat în zilele de filmare. Actrița a fost ”victima” unui alt concurent nervos. Deși s-a ferit să îi dea numele, este evident că e vorba despre Speak.

Conflict la Asia Express! ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat

Lia Bugnar povestește că nu a înțeles cum e posibil ca, din cauza spritului competitiv, să începi să dușmănești un alt concurent, un coleg cu tine.

„Oamenii care participă la emisiune sunt în puncte diferite ale înțelegerii vieții. Și sunt unii care pur și simplu se uitau la tot ce se întâmplă acolo ca la o conspirație. Unii dintre ei nici măcar acum nu și-au revenit din aceste conspirații. Un lucru urât pe care l-am trăit acolo a fost cu un concurent. Te duceai seara la culcare în relații ok cu cineva, erau testimonialele, apoi dimineața vedeai că omul acela nu mai era cu tine în aceași relație bună. Eu am pățit asta și am rămas foarte surprinsă. Și i-am zis Mariei: ‘Mă, pe mine omul acesta mă plăcea și îmi făcea bine când îmi întâlneam privirea cu el, ce a pățit?’ Și dovadă că așa e.

Actrița povestește că nu se aștepta să fie implicat într-un conflict. De asemenea, completează că nu a avut nimic de spus la adresa respectivului concurent, despre care bănuim că ar fi Speak.

Nu știai de ce dintr-o dată erai dușmanul lor. Și dacă am fi oameni deștepti, reali, ne-am întreba ce am avut atunci. Un concurent a avut față de mine o răbufnire de antipatie, mai mult decât antipatie, nu aș vrea să zic chiar ură. S-a purtat cu mine inexplicabil, m-a durut. Eu l-am întrebat când am văzut prima emisiune de ce a făcut lucrul ăla și a zis de ce am luat-o personal. Eu am luat-o personal și m-am frământat, nu aveam amintiri cu el în această emisiune, nu îmi dau seama cu ce i-am greșit. Am avut maxim cinci propoziții amabile cu el toată emisiunea„, a declarat Lia în cadrul emisiunii.

De altfel, există un conflict vizibil încă din primul episod între Speak și Ștefania și „siamezele” Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. De altfel, mai mulți concurenți sunt contra frumoaselor blonde, motivând că acestea au avantaje mai mare în oprirea mașinilor la autostop, mai ales dacă șoferii sunt… bărbați.

Era de așteptat ca astfel de conflicte să apară în emisiune. De cele mai multe ori, conflictele la Asia Express se nasc după ce concurenții încep să se nominalizeze unii pe alții pentru a participa la Ultima Șansă..