Concurentul de la Puterea dragostei, filmat în vestiar

Bogdan Mocanu, gol? Imaginile care au aprins imaginaţia admiratoarelor concurentului de la Puterea dragostei

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei a reuşit să încingă imaginaţia admiratoarelor care suspină după el după ce l-au văzut la TV.

Concurentul de la Puterea dragostei s-a filmat în vestiar, imediat după ce lucrat la sală şi a făcut duş. Bogdan Mocanu este acoperit doar cu un prosop şi bineînţeles că domnişoarele care îl plac şi-au făcut fantezii cu el.

Bogdan Mocanu a postat pe Instagram imaginile cu el în vestiar după ce a ieşit din duş. Cu muşchii la vedere şi cu prosopul pe el, Mocanu le-a încins bine pe fetele care ar vrea să-l consoleze după despărţirile de Roxana şi Ana.

Roxana de la Puterea dragostei, acuzaţii fără precedent la adresa colegilor din emisiune: “Mă nesimţiţilor!”- Concurenta a răbufnit şi i-a făcut praf pe toţi
Roxana de la Puterea dragostei, acuzaţii fără precedent la adresa concurenţilor din emisiune. Totul a pornit de la ziua de naştere a lui Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu îşi serbează astăzi ziua de naştere. Concurentul de la Puterea dragostei a fost sărbătorit şi în emisiune. Roxana a fost singura care i-a făcut un cadou şi i-a adus un tort de ciocolată, ceilalţi concurenţi l-au pupat şi i-au făcut urări.

Supărată că este atacată pentru că a făcut un gest frumos pentru Bogdan Mocanu, Roxana a răbufnit. Roxana de la Puterea dragostei şi-a atacat colegii din emisiune!

“Deja sunt scârbită şi dezamăgită de unii oameni din emisiune şi zic şi de ce. Pentru că faceţi mişto ca proştii degeaba. Hai să vă zic eu ceva sincer. Eu am fost singura persoană care i-a făcut cadouri şi i-a adus tort pentru că, da, a fost ziua fostului meu iubit şi-l respectam atunci şi încerc s-o fac în continuare. Voi n-aţi fost în stare să-i luaţi, băi oamenilor, nici măcar o prăjitură, să simtă că da, este ziua lui. În fine, nu mai contează, dar nu mă mai acuzaţi voi, mă nesimţiţilor. Câtă ură şi falsitate am găsit eu în emisiunea asta, n-am găsit în viaţa mea. Viaţa este frumoasă, dragilor, încetaţi odată să vă mâncaţi între voi. Lucrurile bune nu le vedeţi pentru că sunt acoperite de ură. Trist!

Eu i-am dat în emisiune că, na, sunt falsă cum spuneţi voi. Păi noi filmăm cu o răptămână înainte şi a picat fix astăzi, când e ziua lui. Măcar azi faceţi-i o zi frumoasă că, na, voi nu sunteţi falşi. Vă pup!”, a scris Roxana de la Puterea dragostei.

Lasă-ne un comentariu!