Cel mai „murdar” secret al Oanei Roman! Menajera i-a găsit jucăriile sexuale, în timp ce făcea curat

Fată de fost premier și femeie de afaceri, Oana Roman lasă impresia că este cuminte și așezată la locul ei. Însă, are niște povești cu adevărat picante, pe care nu se sfiește, însă, să le facă publice, fiind sinceră din fire.

Oana Roman a mărturisit, acum ceva vreme, că menajera ei a avut parte de un adevărat șoc atunci când a dat peste „colecția” ei de jucării sexuale, în timp ce făcea curat.

Menajera Oanei Roman, descoperire șoc! Oana Roman a povestit că, în urmă cu peste un deceniu, obișnuia să meargă la petrecerile lui Nicu Gheară, acolo unde se organizau tombole în urma cărora puteai câștiga mai multe lucruri, inclusiv… jucării sexuale!

„Acum vreo 15 ani mergeam la ziua lui Nicu Gheară şi făcea o tombolă, toate femeile trăgeau un bilet şi primeau un cadou, ceva scump”, povestea Oana Roman, la o emisiune TV. „Se mai aflau şi cadouri de la sex-shop. Eu am câştigat, în 90% din cazuri, numai obiecte din acestea.”

Cum toate aceste câștiguri i-au rămas în casă, Oana Roman a avut parte și de un episod mai neplăcut, atunci când menajera ei i-a găsit jucăriile, în timp ce făcea curat. „Le puneam deoparte şi persoana care îmi făcea curat a găsit vreo 10 jucării, era şocată”, a mai povestit Oana Roman.

Ei bine, de atunci au trecut ceva ani, iar acum Oana Roman este o femeie serioasă și familistă. Este căsătorită cu Marius Elisei și împreună au o fetiță care este lumina ochilor ei!

Lasă-ne un comentariu!