Ce se întâmplă cu concurenții de la Puterea dragostei

Andreea Mantea a făcut un anunț extrem de important astăzi, care îi privește pe toți concurenții emisiunii „Puterea dragostei”.

Prezentatoarea TV a anunțat că schimbă regulile emisiunii și că, spre deosebire de săptămânile trecute, astăzi va anunța cine sunt cei mai votați patru concurenți și cele mai votate patru concurente.

„Astăzi o să vă spun primii patru cei mai votați concurenți. Cele mai votate patru fete și cei mai votați patru băieți, ca să vadă și ei cam pe unde se încadrează”, a spus Andreea Mantea, iar concurenții au fost uimiți.

„Să vă spun primele patru fete. Nu le voi spune în ordine. Roxana. Bianca. Simina. Ana Maria.

Cine sunt favoriții acestei săptămâni
„Mergem și în casa băieților și aflăm cei mai votați patru băieți. Jador. Bogdan. Iancu. Alexandru Bobicioiu.

Haideți să aflăm ce fete nu sunt favorite. Voi spune două dintre cele patru. Ana Maria și nici Bianca. Bătălia se dă între Simina și Roxana.

Haideți să vedem care băieți nu sunt protejați. Doi dintre ei. Favorit nu este Alexandru Bobicioiu și Bogdan. Bătălia se dă între Jador și Iancu. Cel mai votat a fost Jador. Felicitări.

Să aflăm favorita din această săptămână. Cea mai votată din casa fetelor, dintre Roxana și Simina a fost Simina”, a dezvăluit Andreea Mantea în ediția de azi.

„Simina și Jador favoriți în această săptămână. Interesant”, a mai spus Andreea Mantea.

Lasă-ne un comentariu!