Ce scrie pe crucea lui Marcel Toader

Marcel Toader a fost în Maramureș, în urmă cu aproape șase ani și nu a ezitat să meargă și în celebrul Cimitir vesel de la Săpânța. Acolo undee a avut o mare surpriză!

Marcel Toader a primit un cadou de la artizanii locali o cruce de lemn pe care e scris mesajul: “Mi-o plăcut femeile / Ca la albină florile / Şi-am umblat din floare-n floare/ Poate voi găsi-o oare?”.

Marcel Toader a murit sâmbătă, după amiază, la Periș, în urma unui infarct. Medicii au încercat să-l resusciteze aproape o oră, dar nu au reșit, fiind declarat decesul. Omul de afaceri care avea 56 de ani va fi înmormântat la Constanța, de unde este de loc.

Marcel Toader avea montat un stent la inimă

Reamintim că Marcel Toader s-a stins din viață în cursul zilei de sâmbătă, 3 august 2019, în urma unui stop cardio respirator, vestea căzând ca un trăznet asupra întregii suflări a showbiz-ului românesc.

Chiar dacă s-a ferit mai mereu să vorbească despre eventuale probleme de sănătate, fostul om de afaceri a recunoscut, însă, că medicii i-au montat în urmă cu ceva vreme un stent la inimă. În plus, timp de doi ani, Toader și-a întrerupt medicația, încercând astfel să fenteze afecțiunea cardiacă de care suferea.

„Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale.

Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile”, spunea Marcel Toader în urmă cu ceva timp, realateaza Fanatik.ro

Lasă-ne un comentariu!