CE CARIERĂ ÎȘI DOREȘTE SĂ URMEZE FIICA LUI TEO TRANDAFIR? „VREAU SĂ FIU UN PIC MAI SOLITARĂ”

Teo Trandafir își sprijină fiica necondiționat. Deși multă vreme Maia a visat că-i va călca pe urme celebrei sale mame în ceea ce privește cariera în televiziune, tânăra s-a reorientat în privința viitorului.

Maia spune că nu ar putea avea naturalețea și șarmul pe care mama ei le are pe micul ecran.

Teo Trandafir este un model pentru fiica ei, Maia. Cele două au o relație foarte apropiată. Multă vreme adolescenta a fost atrasă de lumea televiziunii, domeniul practicat și iubit de mama ei.

După o discuție amănunțită legată de viitorul adolescentei, Maia a luat însă decizia de a renunța la acest vis. „E un subiect pe care l-am atins, pentru că nu prea am avut de ales.

Am crezut că menirea mea este în televiziune și mi-am dat seama – după atâta timp în care am visat asta – că nu sunt făcută.

Da, am emoții. Nu pot să mă deschid complet în fața oamenilor cum face mama. Mi-am dat seama că, deși îmi place și mă integrez astăzi, mâine nu îmi văd viața în felul acesta. Mă văd altfel, într-un fel puțin mai singură.

Vreau să fiu un pic mai solitară, să știu că pot să stau eu cu gândurile mele, în meseria asta e cam imposibil”, a declarat Maia pentru Libertatea.

În prezent, Maia este eleva unui liceu privat. „Mă atrage arhitectura cel mai mult, pentru că îmi plac mult și partea matematică și fizica și cum se îmbină cu arta în același timp.

Pe mine mă fascinează cu adevărat”, a mai spus tânăra entuziasmată.

Lasă-ne un comentariu!