Carmen Haiducu, denunțătoarea lui Beuran, renegată de colegii de la Spitalul Floreasca

Carmen Haiducu, denunțătoarea lui Beuran, renegată de colegii de la Spitalul Floreasca
În prezent, profesorul Mircea Beuran se află în arest la domiciliu, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă între 5 și 7 ani de închisoare, dar și ridicarea licenței de medic. În astfel de condiții, medicul care a operat peste 30.000 de pacienți de-a lungul carierei nu va mai putea profesa niciodată pe teritoriul României.

În timp ce Mircea Beuran își așteaptă procesul de judecată, denunțătoarea lui, Carmen Haiducu, parcă a dispărut de pe fața pământului. Ea nu s-a mai prezentat la serviciu, încă de atunci, aflându-se în concediu fără plată pe o perioadă nedeterminată. Mai mult, colegii săi din cadrul unității medicale vorbesc despre o “înscenare” pusă la cale de tânăra doctoriță, în ceea ce-l privește pe profesorul Beuran.

“Am mai văzut-o o singură dată, venise la directorat cu niște acte. Atât. Ne bucurăm, nu vrem să dăm ochii cu ea, cu atât mai puțin să lucrăm. A trădat mâna care a crescut-o și care a făcut-o cine este. I-a înscenat totul profesorului Beuran, nu trebuia sa facă ce a făcut”, a declarat o sursă medicală, în exclusivitate pentru Impact.

Tânăra care l-a denunțat pe fostul șef al secției de Chirurgie de la Spitalul Floreasca se numește Carmen Haiucu. Ar fi fost chiar medic pe aceeași secție pe care Mircea Beuran o conducea, înainte de izbucnirea tuturor scandalurilor. Bărbatul i-ar fi fost tinerei doctorițe mentor, în perioada în care ea s-a aflat în studenție.

Cine este medicul Mircea Beuran?
Mircea Beuran a fost șeful secției de Chirurgie de la Spitalul Floreasca, dar a fost demis din funcție la începutul lunii ianuarie din 2020. Totul după ce o femeie pe care a operat-o în data de 22 decembrie 2019, având diagnosticul de cancer pancreatic, a murit. Pacienta a suferit arsuri foarte grave pe masa de operație. Alături de astfel de acuzații, pe numele medicului arestat la domiciliu au mai fost formulate și cele de luare de mită. Fostul șef de la Floreasca mai activează și ca membru al Partidului Social Democrat (PSD).