Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au mers amândoi la Istanbul

Carmen de la Sălciua și Culiță Ster, amândoi la Istanbul! Ce au făcut acolo cei doi foști soți! Fanii încă așteaptă să anunțe că s-au împăcat

Carmen de la Sălciua a anunțat în urmă cu ceva timp că ea și soțul ei, Culiță Sterp, nu mai formează un cuplu. Frumoasa brunetă și partenerul ei de viață erau una dintre cele mai îndrăgite perechi din lumea muzicii și păreau împliniți atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Vestea că vor divorța și că nu vor mai apărea împreună nici măcar pe scenă, la concerte, i-a dezamăgit pe unii dintre admiratori.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, amândoi la Istanbul!

Fanii celor doi artiști încă își mai doresc ca ei să se împace și să formeze din nou un cuplu, atât în viața reală, cât și pe scenă. Relația dintre cei doi s-a sfârșit, însă, definitiv, iar frumoasa brunetă și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat.

Cu toate acestea, faptul că și Carmen de la Sălciua, și Culiță Sterp au fost în Istanbul a ridicat câteva semne de întrebare din partea fanilor. Deși au fost amândoi în Turcia, ei nu au fost acolo pentru a relua povestea de iubire dintre ei, ci în scop profesional.

Culiță a mers în Turcia pentru a filma mai multe videoclipuri și a profitat de ocazie pentru a petrece timp alături de fratele lui, Iancu Sterp. Carmen a mers și ea tot pentru a filma un videoclip, iar unul dintre personaje va fi interpretat chiar de Roxana de la Puterea Dragostei.

Lasă-ne un comentariu!