Care este numele real al Annei Lesko. Așa este trecută în buletin celebra cântăreață

ana

Pentru persoanele care ajung în lumina reflectoarelor, este un lucru comun să apară un alias. Numele de scenă este modul unei vedete de a se face recunoscută mai ușor și de a fi mai accesibilă. De exemplu, în cazul Annei Lesko, numele ei de scenă pare a fi rezultatul unui nume care ar cam da bătăi de cap la pronunțare, dar și la memorare.

Anna Lesko nu este numele real al… Annei Lesko, evident. În buletin, apare diferit, însă numele ei pare suficient de complicat încât să justifice trecerea la un alias mult mai ușor de recunoscut. În realitate, pe Anna Lesko o cheamă Anna Stepvania Lyzhcko.

Sigur, sună drăguț și parcă i se potrivește, dar probabil că ar fi fost ceva mai complicat de pronunțat, nu?

Ultimele câteva luni nu au fost deloc prea blânde cu Anna Lesko, care s-a trezit constant „atacată” de diverșii internauți care consideră că nu dă dovadă de decența pe care, în opinia lor, ar trebui să o aibă o mamă de vârsta și statura ei.

Chiar recent, vedeta s-a pozat provocator, îmbrăcată sumar și cu un decolteu adânc. Dar, atenție: poza a făcut-o alături de fiul ei. Bineînțeles, acest lucru nu prea a fost pe placul tuturor fanilor, unii dintre ei răbufnid și lăsând comentarii acide pe pagina artistei.

„Aș se stă în fața unui copil? Nu îți e rușine, mai și postezi… / Cam scârbos / Halal mamă, exemplu pentru fiul său, să-ți fie rușine”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Anna Lekso le-a primit, la postarea făcută pe rețeaua de socializare.