Bomba in cazul criminalului din Caracal! S-a gasit un detaliu important in ancheta

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, face noi dezvaluiri. Acesta a declarat ca anchetatorii au gasit telefonul de pe care Gheorghe Dinca ar fi sunat la rudele Luizei Melencu.

Bomba in cazul criminalului din Caracal! S-a gasit un detaliu important in ancheta

‘Va dau un element in plus. A fost gasit si se expertizeaza in acest moment datele dintr-un alt telefon. E vorba despre un telefon si o cartela, pe care le-a folosit pentru a suna familia Luizei.

Organele au gasit acest telefon la o familie. Se descarca datele si de pe acest mediu de stocare.

Maine se va face expertiza informatica in fapt. Se vor deschide fisierele si se va vedea ce se va afla in laptop, in telefoane si aparatul foto. Informaticienii DIICOT prelucreaza datele. Necesita timp. Poate DIICOT va face o conferinta de presa si va anunta de ce natura sunt datele gasite.

A venit si telefonul Alexandrei care nu a fost expertizat din punct de vedere informatic. Este in lucru la informaticieni. Acestia lucreaza in flux continuu’, a declarat avocatul, noteaza Antena 3.

Mai mult de atat, criminalistii au gasit noi fragmente osoase, dar si mai multe telefoane pe care acesta le folosea.

‘Inainte de a se apuca sa sape, trebuie sa perie toate locurile de la suprafata. In prima etapa vor sa finalizeze tot ce se poate preleva la exterior si s-au gasit si alte fragmente de oase, unele aproape sigur de natura umana, in interior, dar la suprafata.

Al patrulea telefon nu era unul performant, era unul obisnuit. Se spunea ca Dinca lua telefoane, apoi le vindea sau le arunca.

Lui Dinca i s-a dat apa, cand noi nu aveam. El statea jos cand noi eram in picioare. Nu are cum sa spuna ca el nu a fost tratat uman. Cineva il invata cum sa trateze aceasta ancheta. El mereu are o alta pozitie procesuala.

Omul acesta e informat si sfatuit. Nu-mi dau seama cine il sfatuieste atat de complex. Nu se stie daca Dinca are acces la televizor’, a mai spus Tonel Pop.

Lasă-ne un comentariu!