Bianca e criticata dur de Simina.Ce a putut sa spuna fosta concurenta Puterea dragostei despre iubita lui Livian:”Vai si amar de saraca femeie!”

Bianca Comanici de la Puterea dragostei, a fost criticata dur de o fosta concurenta. Simina spune lucruri grave despre iubita lui Livian.

Bianca Comanici a primit critice extrem de dure, de la o fosta concurenta Puterea dragostei. In emisiunea de ieri, Bianca a dat-o ca exemplu pe Simina, intr-un conflict cu celelalte concurente, lucru care a deranjat-o, se pare pe graviduta.

Simina nu s-a abtinut si a tinut, sa isi exprime parerea despre Bianca, pe retelele de socializare. Pe langa faptul ca o deplange, Simina sustine ca a incercat de mai multe ori sa fie prietena cu Bianca, insa nu s-a putut.

In opinia Siminei, Bianca nu are nicio prietena, nici in emisiune, dar nici in afara casei dragostei. Fosta concurenta Puterea dragostei, este la curent cu tot ce posteaza iubita lui Livian, asa ca stei detalii suficiente.

Simina spune ca Bianca, nu ar fi postat niciodata o poza cu o prietena, ceea ce inseamna ca nici nu ar avea vreuna. Nici ca i-ar fi dor, de cineva nu a spus Bianca vreodata, sustine Simina, ceea ce o face pe fosta concurenta sa o deplanga pe iubita lui Livian, care a si castigat primul sezon al emisiunii.

„Astazi am observat un lucru. Am o fana in emisiune! Comanici Bianca stie exact ziua, luna, ora cand am intrat in emisiune, si tot timpul cand e vorba de cearta, ma da pe mine exemplu.

Eu am incercat, de mai multe ori sa fiu prietena cu ea, dar n-ai cu cine. Ea nu are nicio prietena. Nu ati vazut vreodata, o poza sa o puna ca ii e dor si ei, de o prietena sau ca are o prietena adevarata, reala. Ea nu are asa ceva! Deci, vai si amar de saraca femeie.”, a spus Simina intr-un Insta Story recent.