ANTONIA IESE LA ATAC

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind admirată de foarte mulți bărbați, dar și de femei deopotrivă. Nu doar aspectul fizic stârnește controverse în showbizul românesc, ci și viața de familie. Vedeta are o relație foarte frumoasă cu Alex Velea, din care a rezultat doi băieți, însă Antonia are și o fetiță cu primul ei soț, Vincenzo Castellano.

Deși cei mai mulți o plac pe artistă, sunt și persoane care nu o simpatizează și care sunt răutăcioase la adresa ei sau a familiei sale. Ceea ce o deranjează foarte tare. Antonia se supără atunci când cineva vorbește urât sau neadevărat despre cei apropiați și se consumă când aude anumite vorbe.

Mă deranjează când lumea nu mă înţelege, dar îşi dă cu părerea. Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alţii, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău. Părinţii m-au învăţat să nu mă bag în vieţile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica, însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăţi gratuite”, a spus Antonia, la emisiunea „Răi, da buni”.

Antonia, gest emoționant pentru Alex Velea de ziua lui

Alex Velea împlinește astăzi 35 de ani și… pe lângă darurile primite în privat, sărbătoritul a fost surprins cu o declarație de dragoste în public. Antonia i-a scris mai multe gânduri profunde pe o rețea de socializare, unde a postat o poză de album cu ei doi din ultima vacanță petrecută peste hotare. Mesajul notat de artistă a fost în cea mai mare parte în limba engleză

“Hi, thank you for blessing me with 2 beautiful little boys! I thank god for everything! For all 3 of my little angels and for you, you show me that rare Love that is hard to find nowadays, you take care of me, never make me feel alone, but most importantly you are BLESSED, with health, with the strength to work, kindness, you are full of talent, and last but not least such a great father! So I thank god for you (n.r.: Bună și mulțumesc că m-ai binecuvântat cu doi băieți frumoși! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot! Pentru toți cei trei mici îngerași și pentru tine, mi-ai arătat acea Iubire rară care e greu de găsit în zilele noastre, ai grijă de mine, nu mă faci niciodată să mă simt singură, dar, cel mai important, tu ești BINECUVÂNTAT cu sănătate, cu puterea de a munci, bunătate, ești plin de talent și, în ultimul rând, dar nu ultimul: ești un tată minunat! Așadar, îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tine!”, a scris Antonia pe contul ei oficial de Instagram.

Mesajul emoționant pentru partenerul ei de viață l-a încheiat cu o urare în limba română: “Să ne trăiești mulți, mulți ani!!!! Te iubesc! @iamvelea”.

Lasă-ne un comentariu!