Antena 1, amendă uriaşă de la CNA pentru serialul „Vulpiţa”. De ce au fost amendate Pro TV şi Pro Cinema

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat Antena 1 cu 100.000 de lei amendă, din cauza emisiunilor cu Vulpiţa şi Viorel. Cu amenzi de 200.000 de lei s-au ales şi Pro TV şi Pro Cinema. Cele două posturi TV au fost sancţionate pentru depăşiri de publicitate.

Antena 1, sancţionată cu 100.000 de lei pentru serialul „Vulpiţa”

CNA a amendat postul de televiziune Antena 1 cu 100.000 de lei amendă. Motivul este emisiunile Acces Direct la care au fost inivitaţi soţii Veronica şi Vioel Stegaru, cunoscuţi şi ca Vulpiţa şi Viorel.

De asemenea, CNA a dat amendă şi postului Pro Cinema şi Pro TV. Aceste două postui au primit amendă 200.000 de lei pentru depăşiri uriaşe de publicitate. CNA a primit, în ultimul timp, un număr mare de reclamaţii vizavi de cuplul Vulpiţa şi Viorel.

Serialul „Vulpiţa”, un spectacol al degradării umane

Astfel CNA a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcţia de specialitate. ”Ce am văzut aici este un spectacol al degradării umane“, a declarat Dorina Rusu.

Astfel, CNA a decis sancţionarea postului Antena 1 cu amendă de 100.000 de lei. Monitorizarea CNA a cuprins 17 ediţii ale emisiunii Acces Direct, difuzate în perioada 13.01–06.02.2020, la care au participat ca invitaţi soţii Veronica şi Viorel Stegaru, din judeţul Vaslui.