Animalul care a luat-o pe Alexandra este protejat

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, susține că Gheorghe Dincă este protejat! Mai mult, unchiul fetei spune că are dovezi că Gheorghe Dincă ar fi avut un comp’lice și solicită ajutorul populației pentru identificarea lui și strângerea de cât mai multe informații!

Alexandru Cumpănașu spune că Gheorghe Dincă este protejat de autorități
Mesajul disperat al său a fost postat pe pagina lui de Facebook. Acesta mai spune că anchetatorii nu cercetează informațiile pe care el le oferă!

Dragi romani, NU mai am nici un dubiu: Mon’strul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJATTT. NU este un singuratic ps’ihopat. Este parte din retele de tra’fic de min’ore!!!!. Are complici in mai multe tari europene. Si multa protectie din Romania.

Cumpănașu cere informații legate de un complice de-al lui Gheorghe Dincă
Va rog ajutati ma sa punem presiune pe toate institutiile sa o gaseasca!!! VA ROG. ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 TARI unde mon’strul impreuna cu posibil familia lui a ra’pit si trimis fete sarace. MOR CU EI DE GAT.

Trimiteti va rog mesaje catre toate institutiile si persoanele din Romania care pot face dreptate. #112vreausatraiesc. Pun aici o poza a unui com’plice dovedit al acestuia cu orice risc pt ca anchetatorii nu actioneaza transparent. Daca stiti info despre acest individ va rog dati ne info!!!!!!”.

Reacția sa vine după ce un om de afaceri din Arad, care o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, joi, pentru Mediafax că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuşi să dea declaraţii în acest sens, însă anchetatorii nu par interesați de declarațiilor cetățenilor respectivi.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ră’pit și uc’is cel puțin două tinere, pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Bărbatul spune că le-a uc’is pe cele două și le-a ars tru’purile, însă anchetatorii se pare că nu găsesc rămă’șițele celor două tinere.

Lasă-ne un comentariu!