Andreea Mantea, momente dificile in Istanbul! Iata prin ce a trecut vedeta

Andreea Mantea locuieste impreuna cu fiul ei, in Istanbul de cand a inceput ,sa prezinte „Puterea dragostei”.

De mai bine de un an de zile Andreea Mantea ,se afla in Istanbul, unde filmeaza pentru show-ul „Puterea dragostei”. Desi isi petrece mare parte din timp in Turcia, Andreea Mantea duce enorm dorul familiei sale din Romania. Aceasta isi adora mama si sora, carora le simte enorm lipsa de cand a inceput sa prezinte „Puterea dragostei”.

Vedeta isi alina insa dorul, de familie si de casa cu imensa dragoste din partea fiului ei. Micutul David este iubirea vieții ei, iar relația mamă-fiu este una speciala. Cei doi sunt de nedespartit.

De curand, Andreea Mantea a publicat pe contul ei ,de socializare o imagine in care a fost surprinsa in locuinta sa din Istanbul, imbracata cu haine groase, langa un calorifer electric. Iata prin ce momente dificile a trecut vedeta si ce mesaj le-a transmis fanilor sai:

„Dupa ce ni s-a stricat frigiderul, dupa ce ni s-a stricat hota (a piuit non stop vreo 4 zile si nopti), dupa ce ni s-a stricat si masina de spalat, a cedat si centrala! Am fost mutati la hotel, unde am constatat ca nu e viata, chiar atat de grea precum spun unii si altii. Am vrut sa va impartasesc aceasta mica intamplare.”, a scris Andreea Mantea pe contul ei de socializare.