Andreea Bălan a vorbit, în sfârșit, despre divorțul de George Burcea!

După zile bune de tăcere, Andreea Bălan a vorbit, în sfârșit, despre divorțul de George Burcea! Îndrăgita cântăreață nu a mai suportat unele dezvăluiri și a făcut declarațiile tranșante despre mariajul pe care îl are cu actorul de 32 de ani. Ei au două fetițe împreună: Ella și Carla.

Andreea Bălan, primele declarații despre zvonurile privind divorțul de George Burcea
La 35 de ani, Andreea Bălan traversează o situație extrem de delicată: căsătoria cu George Burcea este pusă sub semnul întrebării. După ce a alimentat și ea zvonurile despărțirii de soțul său prin intermediul mesajelor subliminale transmise săptămâna aceasta, cântăreața a răbufnit după ce un internaut i-a lăsat următorul comentariu: “Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreună… vorbiți unde e de reparat ceva, nu dați cu piciorul. E trist”.
Artista a răspuns scurt și la obiect: “Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”. Chiar și după ce vedeta a vorbit pentru prima dată direct despre posibilul divorț de George Burcea, fanii cuplului râmân împărțiți în două tabere… Unii cred că cei doi nu vor reuși să restabilească echilibrul între ei, alții sunt de părere că se vor împăca și vor rămâne împreună pentru totdeauna.
“De ce toată lumea o acuză pe Andreea, de unde stiți care e adevărata problemă, dacă George e problema? De ce întotdeauna femeia este vinovată?”, a scris un internaut, după ce, prin intermediul altor mesaje, Andreea a dat de înțeles exact același lucru.

Citește și: “E adevărat”! Ce i-ar fi făcut George Burcea soției sale e coșmarul oricărei femei! Andreea Bălan a luat decizia despărțirii
Unul dintre motivele dureroase al problemelor dintre Andreea Bălan și George Burcea
Potrivit unor surse, unul dintre motivele tensiunilor dintre cei doi soți ar fi reprezentat de faptul că George Burcea a hotărât să povestească câteva episoade traumatice din copilăria sa. El a avut un tată abuziv, care a făcut și închisoare pentru uciderea unei femei. Zvonurile spun că Andreea Bălan nu și-a dorit ca familia ei să fie asociată cu o astfel de imagine, relatează click.ro, însă nimeni nu știe cu exactitate dacă așa au stat lucrurile, de fapt.
Momentele delicate dintre artistă și soțului său se petrec la mai bine de cinci luni de la nunta minunată pe care au avut-o și în timpul căreia, Andrea Bălan și-a filmat clipul unei piese extrem de emoționante care este despre povestea lor de iubire – a reprezentant un cadou special din partea vedetei pentru George Burcea.