Andreea Antonescu, probleme cu poliția după scandalul cu 112. Ce o așteaptă pe solistă

Andreea Antonescu a primit zilele trecute o amend usturătoare de 4000 de lei, după ce a sunat la 112 acuzându-și iubitul că o sechestrează. după ce oamenii legii au ajuns la fața locului și au constatat că totul a fost o glumă, Andreea Antonescu a încercat să repare situația și a dat vina pe un copil. Acum lucrurile au luat amploare și solista ar putea avea probleme mult mai grave.

Andreea Antonescu, probleme cu poliția după scandalul cu 112. Ce o așteaptă pe solistă
Apropiații artistei susțin că amenda este acum cea mai mică problemă a Andreei. „Andreea a spus polițiștilor că a ajuns în noaptea aceea la Iași cu propria mașină.

Apoi a revenit asupra declarației, atunci când a realizat că și-ar putea crea probleme imense, pentru că are permisul suspendat de la sfârșitul lunii ianuarie, pentru viteză excesivă. I-a sărit în apărare iubitul, care a declarat că el ar fi adus-o cu mașina. Se fac cercetări și există posibilitatea să se aleagă cu un dosar penal pentru conducere fără permis“, a declarat un apropiat al artistei, pentru Impact.ro.

Se pare că nici fostul ei soț nu este prea încântat de isprava artistei, mai ales că a fost prinsă de polițiști sub influența alcoolului.

”Traian i-a spus că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”, au declarat surse din anturajul omului de afaceri, pentru sursa mai sus mentionată.