Alexandru Cumpanasu: „Nu cred ca Dinca este crim’nalul Alexandrei”. Mai mult, el afirma ca “nu mai exista dubiu cu privire la asta”. Pe ce se bazeaza

Unchiul Alexandrei Macesanu a fost primit in audienta, marti, de catre procurorul-sef DIICOT Felix Banila, relateaza Mediafax.

Eu nu cred ca Dinca este crim’nalul Alexandrei. De ce spun asta? Nu pentru ca am vreo simpatie fata de animalul asta, care cred ca a facut multe la viata lui si a omo’rat multi oameni, ci pentru ca nu are niciun sens si nicio logica.

Cumpanasu afirma ca Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut comiterea a doua cr’me, nu se afla in casa din Caracal in momentul in care ar fi prins-o pe Alexandra Macesanu vorbind la telefon cu Politia.

Pe langa faptul dovedit ca la ora la care se presupune ca a intrat si a gasit-o pe Alexandra vorbind la telefon, el nu era acolo, deci nu mai exista dubiu cu privire la asta.

Nu cred ca cineva mai are dubii, doar sa ne explice procurorii cum era, poate ca intre timp s-a inventat teleportarea, a inventat-o Dinca in pivnita (…)

Din punctul meu de vedere, omul asta a plecat sa faca loc si pentru a lasa alti complici sa o ia pe Alexandra sa o mute de acolo si sa se miste rapid.

Alexandru Cumpanasu a mai precizat ca marti s-a intalnit cu Avocatul Poporului care a facut mai multe solicitari la institutiile care ancheteaza cazul adolescentelor disparute in Caracal.

Tot astazi, unchiul Alexandrei Macesanu va avea o intrevedere cu seful STS.

Lasă-ne un comentariu!