S-A AFLAT! Şi-a făcut testamentul! Uite cui îi lasă Benone Sinulescu toată averea

Pentru a evita orice scandal pentru avere după moartea lui, interpretul de muzică populară şi-a făcut din timp testamentul.

Interpretul de muzică populară a scris negru pe alb că îi lasă toată averea soţiei.

Nepoţii vor pune, în cele din urmă, mâna pe banii lui Benone Sinulescu când şi partenera lui de viaţă va trece în eternitate.

Ideea testamentului i-a venit artistului după disputa pentru moştenire dintre fiii lui Ion Dolănescu, scrie www.ziarulring.ro.

“Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte.

După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a declarat Benone Sinulescu pentru “Ring”.

Până la deschiderea testamentului, agenda lui Benone e plină de evenimente în toată lumea.

“Spre sfârşitul lui martie, plec în Italia, unde voi concerta pentru comunitatea românească din Bologna. Dar cel mai frumos moment din acest an e Festivalul Românesc de la Miami, care va avea loc pe 1 mai.

Acolo se închiriază un bulevard întreg unde se cântă româneşte şi se servesc mâncăruri tradiţionale româneşti. Voi fi acolo cu trupa

Direcţia 5 şi alţi artişti. Când revin din SUA, pe 23 mai, am

spectacolul meu omagial la Sala Palatului, “Benone 77″, doar cu invitaţi de valoare”, a mai spus interpretul de muzică populară pentru aceeaşi sursă. scrie click.ro

Sursa:ombun.net