Până la LACRIMI! Imagini sfâșietoare cu sicriul Antoniei, fetița de 4 ani ucisă și incendiată în Arad de tatăl vitreg. Micuța a fost înmormântată astăzi

Durere uriașă astăzi pentru toți cei care au cunoscut-o pe Antonia sau au aflat cazul morții sale tragice de la televizor.

Fetița de doar 4 ani, ucisă și incendiată de tatăl vitreg, a fost înmormântată. Imagini sfâșietoare cu sicriul alb în care i-a fost depus trupul fără viață.

Astăzi, la trei săptămâni după ce a fost ucisă și incendiată pe un câmp din Arad, Antonia a fost înmormântată, iar familia a trebuit să traverseze momente greu de imaginat.

Fetița de doar patru ani a fost condusă pe ultimul drum sub ochii tatălui, al bunicilor și al mamei sale, asta după ce partenerul femeii i-a luat viață.

Antonia a fost înmormântată astăzi. Fetița ucisă și incendiată în Arad a fost depusă într-un sicriu alb
Micuța a fost depusă într-un sicriu mic, alb, iar imaginile sunt de-a dreptul sfâșietoare. Mai multe coroane de flori au stat lângă trupul fără viață al fetiței plecate într-un mod barbar din această lume.

Mama ei a pregătit o coroană specială pentru micuța sa, acolo unde i-a transmis cât de mult o iubește. Femeia se afla la spital în momentul în care Florin Crișan, partenerul ei de viață, i-a ucis fiica, după care a încercat să scape de cadavru dându-i foc.

Criminalul regretă ce a făcut

Criminalul fetiței a stat față în față cu jurnaliștii și a mărturisit că regretă foarte mult ceea ce a făcut. El a precizat că dacă ar putea și-ar da viața doar pentru a o mai aduce pe Antonia înapoi, deoarece o iubește foarte mult.

Florin Crișan, tânărul de 23 de ani, a început să plângă și spune că în momentul în care a făcut oribila faptă era sub influența drogurilor și că nu și-a dat seama ce a făcut. El a încercat să scape de cadavru, însă un localnic i-a descoperit trupul Antoniei, după ce animalul său de companie a venit la el cu o labă de picior uman în gură. scrie spynes.ro

Sursa:ombun.net