Niciodată nu voi mai fi de acord cu o iubire care nu este demnă de mine

Nu permite nimănui să te iubească, punând condiţii. Nu fi o victima unui personaj, care vrea să te vadă doar atunci când are chef, când e singur şi a decis că îi este dor de tine, când este amețit şi îţi scrie mesaje la mijloc de noapte.

Nu fi victima bărbatului care nu este gata pentru o relaţie serioasă şi pentru obligaţii.

Nu te mulţumi cu puţin! Nu fi de acord că meriţi puţin de la bărbatul căruia îi oferi inima ta. Dacă oferi respect, dragoste, încredere, cere la fel.

Nu ignora intuiţia ta. Nu te îngrijora dacă nu te-a sunat sau nu ţi-a scris. Fii curajoasă şi pleacă dacă ceva nu merge aşa cum ţi-ai dorit.

permite nimănui să se joace cu sentimentele tale.

Nu permite nimănui să îţi frângă calităţile tale pozitive, transformându-le în calităţi negative.

Nu pierde timpul pentru un egoist, manipulator, frustrat, care nu ştie să iubească sincer.

Poate nu ai fost puternică emoţional, poate nu ai avut experienţa necesară să înţelegi ce meriţi. Dar acum fii puternică. Înţelege că meriţi mult mai mult decât indiferenţă, lipsă de respect.

Bucură-te că, în sfârşit, înţelegi acest lucru. Bucură-te că ai deja o experienţă în spate şi ştii cum ar trebui să arate o relaţie frumoasă.

Mulţumeşte-i lui Dumnezeu pentru fiecare lecţie din viaţa ta şi cere-i să îţi trimită în viaţa ta pe cineva demn şi adevărat. Vei găsi iubirea adevărată, pe care o meriţi!