Cum poţi afla dacă telefonul îţi este ascultat sau dacă eşti spionat. Tastează codurile și vezi rezultatul!

Pe internet au apărut diversele coduri folosite de operatori și producători pentru a accesa informații despre telefonul mobil și utilizarea acestuia.

Iata cateva dintre acestea!

*#62# – acest cod este folosit pentru a putea accesa informațiile despre redirecţionarea mesajelor și a apelurilor de și către telefon. La mulți operatori de rețele de telefonie mobilă aceasta este un număr unic folosit pentru toți abonații și utilizatorii rețelei.

002# – cod universal ce oprește orice formă de redirecționare a apelurilor și mesajelor ce sosec pe telefon. Acesta este un serviciu foarte bun pentru momentele de accesare a roamingului, dar acum că și aceste costuri vor dispărea, nu ai nevoie să știi acest cod.

*#06# – acest cod este folosit pentru a afla IMEI-ul unui telefon, cu acest cod se poate afla dacă un telefon a fost furat și unde este. Când este pornit, locația este trimisă automat operatorului de rețea, chiar dacă este introdusă o cartelă de telefon diferită.

Dacă cineva vă cunoaște numărul IMEI, va poate afla modelul și caracteristicile tehnice ale telefonului facandu-va astfel vulnerabil pentru toate felurile de spionaj sau atac cibernetic.