Câte linii ai la încheietura mânii? Numărul lor îți arată cât vei trăi

Liniile orizontale sau liniile curbe care separă palma de restul braţului, adică liniile încheieturii mâinii, poartă denumirea de linii Rascette. Ele pot furniza informaţii despre starea de sănătate, prosperitatea şi faima fiecărei persoane.

Potrivit învăţăturilor ştiinţelor metafizice, numărul acestor linii de la încheietura mâinii drepte indică inclusiv cât de mult vei trăi. Cu cât ai mai multe linii, cu atât eşti mai longeviv. Cu condiţia că acestea să fie bine evidenţiate şi neîntrerupte, prima linie indică între 23 şi 28 ani de viaţă, cea de-a două indică între 46 şi 56 de ani, cea de-a treia indică între 69 şi 84 de ani, iar cea de-a patra indică 84 de ani de viaţă sau mai mult.

Foarte puţine persoane au toate cele patru linii la un loc. În general, se întâlnesc 2 sau 3 astfel de linii.

Priveşte cu atenţie încheietura mâinii şi numără aceste linii. Câte sunt?

Prima linie este considerată cea mai importantă linie de la încheietura. Dacă această linie este adâncă şi evidenţiată, este semn că persoană respectivă este perfect sănătoasă şi are o bună condiţie fizică.

Linia a doua indică de obicei avuţia, prosperitatea şi fericirea unei persoane.

Linia a treia indică faima şi renumele fiecărei persoane. Dacă această linie este dreapta şi fără denivelări, persoana respectivă este influentă.

Linia a patra dublează de regulă brăţara a treia a mâinii, şi de obicei prezenţa să întăreşte caracteristicile acesteia.